skip to Main Content

Lapeirre Woningbouw bvba

Reeds meer dan 30 jaar een dynamisch bouwbedrijf en aannemer in landelijke, tijdloze en moderne bouwprojecten!

Als Roeselaars familiebedrijf werken we klantgericht, met een breed pallet van keuzemogelijkheden, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aanpak centraal staan.

Ook in woonprojecten als het Roobaertpark koop je geen ‘standaard’woning, maar is er ruimte voor een ‘personal touch’ of zelfs een woning op maat.

We geloven sterk in de bouwteam-aanpak. Tijdens het bouwtraject kan u terecht met al uw vragen bij één aanspreekpunt die de volledige coördinatie op zich neemt. Het bouwteam zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Naast de realisatie van uw totaalproject, kunt u er ook voor kiezen om bepaalde werken zelf uit te voeren, nadat we de woning wind- en waterdicht hebben afgewerkt.

Isabel Lapeirre is bijzonder fier om met Lapeirre Woningbouw een deel van de woningen van het Roobaertpark te kunnen realiseren: “Zowel mijn vader als ikzelf zijn geboren in de parochie waar de nieuwe wijk komt. En ook de firma ligt heel dicht in de buurt.  Wij kunnen dus gemakkelijk een extra oogje in het zeil houden en spelen een echte thuismatch om uw thuis te creëren.”

Meer info over Lapeirre Woningbouw of benieuwd naar onze referenties? Neem snel een kijkje op www.lapeirre.be

Back To Top