skip to Main Content
12aug 20

Opendeur modelwoning Roobaertpark.

We verwelkomen je graag in onze kijkwoning op:

donderdag 27 augustus van 17U30 TOT 20u

Om de bezoeken zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we je enkele veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.
TIP: lees ze HIER even na voor je bezoek! Tot binnenkort!

11feb 20

OPEN DEUR – MODELWONING – ZONDAG 23/02

Tussen 14u en 17u kan je de woning bezoeken en bij onze bouwadviseur informeren over de verschillende types woningen die er gebouwd zullen worden of advies inwinnen over de kavels voor bouwen ‘op maat’. Kom vrijblijvend langs en ontdek alles over dit groene woonproject in Roeselare. Wist je trouwens dat de woningen worden aangesloten op het warmtenet van de verbrandingsoven?
Niet enkel groen maar ook duurzaam wonen dus!
WANNEER: zondag 23/02 – 14u – 17u
WAAR: Albert Biesbrouckstraat – Roeselare (via Honzebroekstraat thv nr 158)

02okt 19

OPENING MODELWONING – ZONDAG 20 OKTOBER

Breng op nieuwbouwzondag een bezoek aan onze pas afgewerkte nieuwe modelwoning en kom iets drinken in onze pop-up bar, iedereen van harte welkom! Ontdek er onze zuidgerichte koopwoningen in diverse vormen en stijlen: met plat dak of hellend dak, 3 à 4 slaapkamers en/of bureel,… er is voor elk wat wils.
WANNEER: 20 oktober: 10.00 – 17.00 uur WAAR Albert Biesbrouckstraat – Roeselare (via Honzebroekstraat thv nr 158)

22mrt 19

Open Werf – 28 april

Roobaertpark is een uitzonderlijk groen woonerf dat naadloos overvloeit in het grootste park van Roeselare, goed voor ruim 4 hectaren groen, natuur en speelruimte, verbonden met fiets- en voetgangerspaadjes. Lapeirre Woningbouw bouwt er in een eerst fase 29 duurzame nieuwbouwwoningen in een zeer gevarieerd en flexibel aanbod. Aan de rand van het park worden woningen ‘op maat’ voorzien, alleenstaand en halfopen. Voor de projectwoningen, dieper gelegen in het Roobaertpark, is het ontwerp op voorhand bepaald maar is er ruimte om deze af te werken met een eigen ‘personal touche’.

Breng op NIEUWBOUWZONDAG een bezoek aan de woningen in opbouw en maak kennis met de diverse types woningen die gebouwd zullen worden in dit uitzonderlijk groen woonproject.

wanneer: zondag 28 april tussen 10u30 en 17u
waar: Albert Biesbrouckstraat (via Honzebroekstraat thv nr 158) – 8800 Roeselare

31jan 19

Meiboom geplaatst in Roobaertpark

De eerste toekomstige bewoners mochten deze week in het bijzijn van de burgemeester de ‘meiboom’ bovenop het hoogste punt van hun woning zetten in het Roobaertpark te Roeselare. Een aloude traditie in de bouw, welke symbool staat voor een sterke woning en veel geluk en voorspoed voor de bewoners. Olivia en Theo zagen het helemaal zitten om de kraan te bedienen.

31jan 19

Op bouwsafari naar het Roobaertpark – zondag 10/02

Ontdek samen met Lapeirre de woningen in opbouw in de nieuwe verkaveling Roobaertpark, gelegen bij de Honzebroekstraat te Roeselare. Ga op zondag 10/02 mee op Bouwsafari tijdens de Bouwbeurs Roeselare! Zet je laarzen klaar en wij zorgen voor de helm en een drankje!

Roobaertpark is een groene verkaveling in al zijn facetten: duurzame woningen aangesloten op het warmtenet en rond het grootste park van Roeselare! Je bezoekt een woning in opbouw, en krijgt uitleg over de 29 woningen waarvan 11 woningen op maat en diverse types projectwoningen die er gebouwd worden.

Vertrek: zondag 10/02 stipt om 15 uur in de inkom van de Hallen van Roeselare, terug om 16 uur.
Bezoek beperkt tot 35 personen, vooraf inschrijven doe je HIER!

09nov 18

Eerste speeltoestellen geplaatst.

Het middenplein krijgt stilaan vorm: de fietsautostrade snijdt dwars door het Roobaertpark heen en ook een aantal speeltoestellen zijn reeds geplaatst, al nodigen de bergen aarde er rond ook uit tot spelen 🙂

22okt 18

We zijn gestart met bouwen!

Lot 86-87-88 zijn de eerste woningen die we zullen bouwen. Ook de bouwvergunning van lot 83-84-85 is ondertussen binnen 🙂

09mei 18

Timing van Fase 1

Het bouw van fase 1 van het Roobaertpark is gestart! Eerst worden de wegen aangelegd, daarna begint Lapeirre met de bouw van de huizen.

Die bouw begint na het bouwverlof van 2018. Dan pas worden verkoopattesten beschikbaar. Voor de aanvang voorziet Lapeirre Woningbouw de mogelijkheid om percelen te reserveren via een reserveringsovereenkomst. Ook bij het bouwen op maat, kunnen de voorstudies al plaatsvinden.

De eerste bouwvergunningen zijn voor september 2018 – de eerste verhuizen staan gepland voor het laatste kwartaal van 2019.

Heeft u interesse in een specifiek perceel en wilt u dit reserveren? Contacteer onze bouwadviseurs op 051 26 36 86!

 

Back To Top