skip to Main Content

28feb 22

BOUWROUTE IN ROOBAERTPARK

Tijdens bouwroute op zaterdag 12 en zondag 13 maart, kan je van 10-17u onze nieuwe modelwoning in het Roobaertpark bezoeken! Je ontdek onze woningen en bouwgronden ‘te koop’ in Roeselare en Wielsbeke én inspireren we je op onze pop-up minibeurs met talrijke voorbeelden over nieuwbouw en renovatie op maat. Terwijl de kinderen een bouwzoektocht doen luisteren we graag naar je plannen in onze pop-up bar. Tot dan!

08okt 21

Nieuwbouwzondag in onze Modelwoning in Roobaertpark

Roobaertpark is dé nieuwe duurzame verkaveling in Roeselare aangesloten op het warmtenet van de verbrandingsoven.

We verwelkomen je graag in onze ingerichte modelwoning:

OPEN DEUR OP NIEUWBOUWZONDAG
wanneer: zondag 24 oktober van 13u30 tot 17u
adres: Albert Biesbrouckstraat 24 – 8800 Roeselare (gps Honzebroekstraat thv nr 158)

Je kan de woning bezoeken en bij onze bouwadviseur informeren over de verschillende types woningen die er gebouwd zullen worden of advies inwinnen over de kavels voor bouwen ‘op maat’.

15sep 21

Open Deur Modelwoning

We verwelkomen je graag in onze ingerichte modelwoning op:

OPEN DEUR ROOBAERTPARK
wanneer: vrijdag 24 september van 17u tot 20u

Je kan de woning bezoeken en bij onze bouwadviseur informeren over de verschillende types woningen die er gebouwd zullen worden of advies inwinnen over de kavels voor bouwen ‘op maat’.

=> Leg nu jouw bezoek vast en kom in alle rust langs
RESERVEER JE BEZOEKMOMENT

26mei 21

Word jij onze nieuwe buur?

Sofie, Simon, Olivia en Theo zijn de eerste bewoners van het Roobaertpark in Roeselare en wonen er bijzonder graag.
Dit zijn volgens hen de belangrijkste troeven om te bouwen met Lapeirre in deze buurt….

– je woont dicht bij het centrum, en toch rustig, alles is vlot bereikbaar met de fiets en je bent snel op de invalswegen. De doodlopende straatjes in de wijk resulteren in een rustig en veilige omgeving.
– je kiest voor een groene buurt waar goed over nagedacht is en die klaar is voor de toekomst: verwarming op het warmtenet, fibernet, energiezuinige woningen, …
– je hebt de voordelen van een nieuwbouw zonder de stress als je kiest voor een totaalaannemer. Er is ruimte om zelf keuzes te maken qua materialen en indeling
– je bouwt met Lapeirre met een Roeselaarse firma met een goede reputatie

26mei 21

Nocturne modelwoning Roobaertpark

Ben je op zoek naar en energiezuinige nieuwbouwwoning in Roeselare?
Kom langs tijdens de opendeur van vrijdag 28 mei tussen 18u en 20u en ontdek alle troeven van het Roobaertpark.
Je krijg neemt een blik op de verschillend types woningen die wij er bouwen. Er zijn ook loten bouwgrond waar wij jouw woning ‘op maat’ realiseren! BOEK NU JE AFSPRAAK en kom met alle gemak deze verkaveling ontdekken!

15okt 20

Open deur nieuwe modelwoning Roobaertpark.

Op zondag 24 oktober 2020 ben je tijdens nieuwbouwzondag welkom in onze nieuw ingerichte modelwoning. Als nieuwe modelwoning werd een halfopen woning met hellend dak ingericht. Kom langs en laat je verrassen door deze ruime en lichtrijke woning!
Onze bouwadviseur inspireert en adviseert je graag !
Wanneer:
zaterdag 24/10 – 10u-12u30
zondag 25/10 – 10u-17u
Waar:
Albert Biesbrouckstraat 20 – 8800 Roeselare (gps Honzebroekstraat thv nr 158)

12aug 20

Opendeur modelwoning Roobaertpark.

We verwelkomen je graag in onze kijkwoning op:

donderdag 27 augustus van 17U30 TOT 20u

Om de bezoeken zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we je enkele veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.
TIP: lees ze HIER even na voor je bezoek! Tot binnenkort!

11feb 20

OPEN DEUR – MODELWONING – ZONDAG 23/02

Tussen 14u en 17u kan je de woning bezoeken en bij onze bouwadviseur informeren over de verschillende types woningen die er gebouwd zullen worden of advies inwinnen over de kavels voor bouwen ‘op maat’. Kom vrijblijvend langs en ontdek alles over dit groene woonproject in Roeselare. Wist je trouwens dat de woningen worden aangesloten op het warmtenet van de verbrandingsoven?
Niet enkel groen maar ook duurzaam wonen dus!
WANNEER: zondag 23/02 – 14u – 17u
WAAR: Albert Biesbrouckstraat – Roeselare (via Honzebroekstraat thv nr 158)

02okt 19

OPENING MODELWONING – ZONDAG 20 OKTOBER

Breng op nieuwbouwzondag een bezoek aan onze pas afgewerkte nieuwe modelwoning en kom iets drinken in onze pop-up bar, iedereen van harte welkom! Ontdek er onze zuidgerichte koopwoningen in diverse vormen en stijlen: met plat dak of hellend dak, 3 à 4 slaapkamers en/of bureel,… er is voor elk wat wils.
WANNEER: 20 oktober: 10.00 – 17.00 uur WAAR Albert Biesbrouckstraat – Roeselare (via Honzebroekstraat thv nr 158)

22mrt 19

Open Werf – 28 april

Roobaertpark is een uitzonderlijk groen woonerf dat naadloos overvloeit in het grootste park van Roeselare, goed voor ruim 4 hectaren groen, natuur en speelruimte, verbonden met fiets- en voetgangerspaadjes. Lapeirre Woningbouw bouwt er in een eerst fase 29 duurzame nieuwbouwwoningen in een zeer gevarieerd en flexibel aanbod. Aan de rand van het park worden woningen ‘op maat’ voorzien, alleenstaand en halfopen. Voor de projectwoningen, dieper gelegen in het Roobaertpark, is het ontwerp op voorhand bepaald maar is er ruimte om deze af te werken met een eigen ‘personal touche’.

Breng op NIEUWBOUWZONDAG een bezoek aan de woningen in opbouw en maak kennis met de diverse types woningen die gebouwd zullen worden in dit uitzonderlijk groen woonproject.

wanneer: zondag 28 april tussen 10u30 en 17u
waar: Albert Biesbrouckstraat (via Honzebroekstraat thv nr 158) – 8800 Roeselare

31jan 19

Meiboom geplaatst in Roobaertpark

De eerste toekomstige bewoners mochten deze week in het bijzijn van de burgemeester de ‘meiboom’ bovenop het hoogste punt van hun woning zetten in het Roobaertpark te Roeselare. Een aloude traditie in de bouw, welke symbool staat voor een sterke woning en veel geluk en voorspoed voor de bewoners. Olivia en Theo zagen het helemaal zitten om de kraan te bedienen.

31jan 19

Op bouwsafari naar het Roobaertpark – zondag 10/02

Ontdek samen met Lapeirre de woningen in opbouw in de nieuwe verkaveling Roobaertpark, gelegen bij de Honzebroekstraat te Roeselare. Ga op zondag 10/02 mee op Bouwsafari tijdens de Bouwbeurs Roeselare! Zet je laarzen klaar en wij zorgen voor de helm en een drankje!

Roobaertpark is een groene verkaveling in al zijn facetten: duurzame woningen aangesloten op het warmtenet en rond het grootste park van Roeselare! Je bezoekt een woning in opbouw, en krijgt uitleg over de 29 woningen waarvan 11 woningen op maat en diverse types projectwoningen die er gebouwd worden.

Vertrek: zondag 10/02 stipt om 15 uur in de inkom van de Hallen van Roeselare, terug om 16 uur.
Bezoek beperkt tot 35 personen, vooraf inschrijven doe je HIER!

Back To Top